Ікони Пресв. Богородиці

"Православна сторінка"-  бібліотека християнина...

Запрошуємо Вас відвідати сайт - "Православна сторінка" . На сайті розміщені тексти Святого Писання, Житія Святих, Православний Молитвослов та багато інших матеріалів християнської тематики. "Православна сторінка" не містить новин політики, подій мирського життя, але виключно релігійну православну тематику. Також тут можна поспілкуватись на форумі тощо.  Щоб відкрити сайт - натисніть тут...

Актуальні питання і відповіді

Перегляньте, будь-ласка, вже існуючі запитання-відповіді. Якщо Ви не знайшли потрібної відповіді для себе -  задайте своє питання. Для цього натисніть нижче на Додати питання і заповніть форму додавання запитання . Як тільки відповідь буде додано, Ви побачите її на цій сторінці.

Задайте питання прямо тут...

 

 

Додати питання
скажіть будь-ласка як відноситься церква до обряду і до людей які викачують на яйця злий дух.
В псаломі 50 є такі слова:в беззаконнях я зачатий,і в гріхах породила мене мати моя.Поясніть їх.
Що робити,коли близька людина хвора алкоголізмом
Які молитви читаються на ранковому правилі а які на вечірньому
Що можна і що не можна робити в малі і середні свята в дні позначені хрестиком на церковному календарі
Чи є в Україні прозорливі монахи чи священники в яких можна отримати пораду, відповідь на свою проблему.
Чи повинна людина дослухатися власного серця більше ніж священника? Чим має керуватися людина, коли обирає собі віросповідання?
Хочу зрозумміти, як сучасна Православна Церка ставиться до науки і наукових досліжджень?
Чи можна сповідатись в поминальну Неділю (через тиждень після Великодня)?
Почему к вам не привозят чудотворные мироточивые иконы? Почему после "ваших" таинств перекрещивают/перезахоранивают людей? В вас нет благодати Божьей. Покайтесь, пока не поздно.
На скільки є правдою. чи 100% не правдою. є що в Філарета є діти і була жінка? Чи можна вірити проповідям Філарета до 1992р?
Підскажіть, будь ласка, як називається ікона Божої Матері в правій руці з Ісусом Христом, в лівій з драбинкою. (Вибачте за можливі помилки) В останньому питанні, все ж є помилка. Все навпаки, в правій руці драбинка, в лівій Ісус Христос. Дякую!
Як міг апостол Павло бути одним із дванадцятьох Апостолів,якщо Він небув обраний Ісусом на початку,коли Ісус обирав апостолів.
У 1984 р. вийшла збірка закарпатських казок "Зачаровані казкою", в одній з яких є явно хула проти Святого Духа (насмішка над Ним). Але це ж гріх, який не прощається!!! (Мт 12, 31-32; Мр 3,28-30; Лк 12,10)Страшно подумати, що цю казку прочитали тисячі дітей і читають досі! Добре, якщо дитина осудить цю казку, але ж коли посміється!!! Це ніби нагодувати дитину грибами: всі добрі і дуже корисні, а один - отруйний. До речі, є думка, що хула проти св. Тайн і Церкви теж може бути хулою проти Святого Духа. Бо Він діє в Церкві і, зокрема, під час здійснення св. Тайн. А в казках є ще й багато насмішок над священиками. Вони, звичайно, є такі ж люди як і ми, не застраховані від гріхів. Я не згіршуюся тим, коли бачу, що священик поводиться не так, як має поводитись християнин, тим більше, що духовні особи мають набагато більше спокус як миряни. Але коли діти читають такі казки, в них, м'яко кажучи, з'являється доволі однобічна думка про священиків і може сформуватися упереджене ставлення до Церкви на все життя. Ми не можемо забрати спокуси зі світу, але можемо хоч трохи захистити дітей від них. А я кажу про відповідальність старших: батьків, бібліотекарів, вихователів, педагогів і тих, хто дарує книжки, a, тим більше, видає, до них звертаюсь. Недавно вийшла ще одна така казка з хулою на Святого Духа (назви казати не буду, бо говорить сама за себе) в одній з книг 24-томного збірника: Українські народні казки:Книга 5: Казки Гуцульщини/М. Зінчук, 2006 Щоб знати, доводиться перечитувати зміст книжечок... Хто зна, скільки ще таких є? А то, втрачені гроші... До речі, в мультфільмах теж є багато такого, чого б дітям краще не бачити. (Наприклад, зневага над св. Володимиром Великим) Бо "хто спокусить одного з цих малих, що в Мене вірують, краще б йому жорно повісили на шию і втопили в глибині моря..." Чому ніхто на це не реагує?
Так получилось, что во время поста, я поругалась c продавщицей в магазине. Хочу спросить, нужно ли молча терпеть оскорбления и хамство, или сказать продавцу, что она не-права. Она не уважительно не только ко мне относится, многие на нее жалуются. Зла на н
Як Церква відноситься до дня св.Валентина?
ЧИ МОЖЕ ЗЛО ВТРУЧАТИСЯ В ЛЮДСЬКІ ДУМКИ
Дивно мені і незрозумвло, чому жінка не може в критичні дні хрестити а тим більше бути в храмі... Адже Христос приймав всіх хто до нього приходивнезважаючи на критичні чи некритичні дні! Чи не дивує вас що Христос прийняв кровоточиву і інших жінок не зваж
ЩО ОЗНАЧАЄ ПЕРЕВЕРНУТИЙ МІСЯЦЬ НА КУПОЛЬНОМУ ХРЕСТІ?
Можна в недiлю купатися/приймати душ?
powered by smfaq

Житія Святих

Парафії Обухівщини

1. м. Обухів

2. м. Українка

3. смт. Козин

4. с. Германівка

5. с. Семенівка

6. с. Перше Травня

7. с. Григорівка

8. с. Гусачівка

9. с.Старі та Нові Безрадичі

Тим, хто готується до Шлюбу

Тим,хто готується до Шлюбу

Православний молитовник

Щоб читати - натисніть тут

Короткі відомості про храми та парафії Обухівщини

В Обухівському благочинні Київської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату на даний час є дванадцять типових храмів, шість каплиць, діє вісімнадцять парафій. Будується чотири храми в селах: Нові Безрадичі, Таценки, Витачів, Халеп’я. Планується будівництво Спаського собору в самому Обухові по вул. Миру 12-а (на території церкви Різдва Пресвятої Богородиці)...  Читати більше...

Статистика

Перегляди статей
147901